Melania Trump en haar man hebben geen medelijden

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Melania Trump en haar man hebben geen medelijden
© Instagram / Melania Trump
Een week geleden berichtten media over de tragische schietpartijen in een Walmart-supermarkt in El Paso, Texas. 20 mensen stierven en nog eens 26 raakten gewond. Donald Trump gaf commentaar op dit evenement als een daad van lafheid. Enkele dagen na de schietpartij ging hij naar El Paso om de slachtoffers te ontmoeten. Hij lokte onmiddellijk ongunstige opmerkingen uit.

Melania Trump verscheen op foto's van een vergadering in het ziekenhuis. Foto's werden gepubliceerd op de officiële pagina op internet. Geen media toegestaan. Uitleggen dat dit een verkeerde gelegenheid is om foto's te maken.

Eén foto toont de glimlachende Melania Trump en de president. Donald Trump steekt zijn duim op. En Melania Trump houdt een kleine jongen in zijn armen. Boy Paul was getuige van de schietpartij. Haar ouders stierven erin. Moeder bedekte hem met haar lichaam. En vader probeerde ze allebei te redden van een kogel. De jongen werd naar het ziekenhuis gebracht. Blijkbaar bracht zijn oom hem op verzoek van de president zelf.

Een journalist sprak met de grootvader van een jongen tot wie het volk van Trump kwam en nodigde hem uit voor een vergadering in het ziekenhuis. Opa weigerde. Daarom wordt kleine Paul vergezeld door zijn oom. Op de foto staat hij dichtbij. En hij is een voorstander van het beleid van de president.

Reacties onder de foto laten geen twijfel bestaan. Weinig mensen geloven in de woorden van de broer van de overledene tijdens de executie van de twee maanden oude Paul. En de glimlach op het gezicht van het presidentiële echtpaar lijkt op zijn minst ongepast.

Share It FIRST:

TOP