Michael Jackson was beroofd van zijn kindertijd

05.16.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Michael Jackson was beroofd van zijn kindertijd
© Instagram / Michael Jackson
Volgens de persoonlijke arts Michael Jackson was het vreemdste aan Michael Jackson zijn onvermogen om op te groeien.

Michael Jackson's gebrek aan jeugd leidde hem naar psychische problemen.

Persoonlijk arts Neil Ratner vergezelde Michael Jackson altijd acht jaar lang op tournee.

Neil Ratner was een vertrouweling van de hitmaker "Beat it". En Michael Jackson had het vaak over zijn eigen kinderwonden en was geobsedeerd door kinderlijke onschuld.

" Het vreemdste aan Michael (was) was zijn onvermogen om op te groeien. Zijn onvermogen om volwassen te willen zijn. Het was zijn ophanging. Misschien hield hij meer van kinderen dan van volwassenen , " zei Ratner.

Neil Ratner was een vaste gast op Neverland Ranch, maar zegt dat hij geen enkel geweld heeft gezien.

Dit gebeurt na de schandalige documentaire " Leaving Neverland ", waarin James Safechuk en Wade Robson beweren dat ze allebei seksueel werden misbruikt door Jackson terwijl ze in Neverland woonden.

In de film beweren Robson en Seyfchak dat Jackson hen bespotte van respectievelijk 10 en 7 jaar nadat ze bevriend raakten met de King of Pop.

Ratner, die beweert veel tijd in Michael's slaapkamer doorgebracht te hebben, gelooft dat hij geweld zou hebben gezien als het was gebeurd. Maar hij verstopt niet dat er iets kan gebeuren.

De superster, die eerder was veroordeeld wegens het lastig vallen van minderjarigen en vrijgesproken van alle aanklachten, stierf in 2009 op 50-jarige leeftijd.

Share It FIRST: