Michael Jackson beviel zijn vrouw niet

08.14.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Michael Jackson beviel zijn vrouw niet
© Instagram / Michael Jackson
Michael Jackson stierf in 2009. Zijn ex-vrouw Lisa Marie Presley is van plan in de nabije toekomst een boek te publiceren. In het boek zal ze het hebben over haar relatie met de zangeres. Voormalig meid Michael Jackson trad echter onlangs op. De werknemer werpt nieuw licht op hun relatie.

Meer en meer praten over het nieuwe boek van Lisa Marie Presley. In zijn publicatie onthult ex-vrouw Michael Jackson de kruidige details van zijn huwelijk. Haar erkenning kan uiteindelijk geruchten over de vele gevallen van Michael Jackson weerleggen. Het blijkt echter dat de dochter van Elvis Presley niets te schrijven heeft. Voormalig meid Michael Jackson beweert dat het stel samen was alleen voor de show.

Volgens Adrian McManus was het paar niet blij met elkaar. Ze zag ze nooit kussen. Volgens haar was Michael Jackson helemaal niet geïnteresseerd in zijn vrouw. Michael Jackson bleef zichtbaar voor zijn staf dat hij de beha's van zijn vrouw onder het bed gooide. Dit zou erop moeten duiden dat er een toenadering tussen hen heeft plaatsgevonden. McManus gelooft dat de zanger echt in iemand anders geïnteresseerd was. Massa's kinderen liepen door zijn slaapkamer. Ik wilde niet eens weten wat daar aan de hand was, geeft ze toe.

Share It FIRST:

TOP