Michael Jackson wat is er bekend over zijn eigen kinderen

03.28.2019     /     Nieuws auteur: Amelia

Michael Jackson wat is er bekend over zijn eigen kinderen
© Instagram / Michael Jackson
"Leaving Neverland" - dit videoproduct onderzoekt de aanklachten van Jackson tegen kinderen. Het is verteld namens de twee vermeende slachtoffers van Jackson-James Sarevchuk en Wade Robson. Jackson en zijn gevolg ontkenden categorisch alle beschuldigingen van seksueel misbruik.

Maar wat weten we van de echte kinderen van de ster?

Jackson was tussen 1994 en 1996 voor het eerst getrouwd met Lisa Marie Presley. Samen hadden Jackson en Presley geen gezamenlijke kinderen.

Jackson trouwde vervolgens met Debbie Rowe in 1996 en hun relatie eindigde in 1999. Rowe is de moeder van twee Jackson-kinderen, Michael Joseph Jackson Jr., ook bekend als Prince, en Paris-Michael Catherine Jackson.

Volgens J. Randy Taraborrelli zijn Jackson en Rowe getrouwd toen ze zes maanden zwanger was. Prince werd geboren op 13 februari 1997 en zijn zuster Paris-Michael Catherine Jackson werd een jaar later geboren, op 3 april 1998.

Toen Jackson en Rowe in 1999 scheidden, stootte Rowe de voogdij over Prince en Parijs af met een schikking van $ 8 miljoen.

Jackson's derde kind, Prins Michael II, ook bekend als Blanquette, werd in 2002 geboren uit een anonieme surrogaatmoeder.

Opgroeien droegen de kinderen van Jackson vaak maskers om hun identiteit te verbergen.

Share It FIRST: