Kinderen Michael Jackson gaan Wade Robson en James Sarevchuk vervolgen

04.20.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Kinderen Michael Jackson gaan Wade Robson en James Sarevchuk vervolgen
© Instagram / Michael Jackson
Prins, Parijs en Prins Michael Jackson II, onderzoeken de aangelegenheden van Wade Robson en James Seifchuk.
De documentaire van HBO, Leaving Neverland, Wade Robson en James Safchuk, onlangs uitgezonden over de beschuldigingen van seksueel misbruik van wijlen Michael Jackson.

De prins, Parijs en prins Michael Jackson II, studie beweert dat ze werden betaald om deel te nemen aan de film, en de beschuldigingen van misbruik te bestuderen voor eventuele inconsistenties.

De bron zei dat de kinderen "een rechtszaak voorbereiden op fraude, emotionele nood, laster en verdraaiing van feiten."

Naar verluidt, is de vermeende rechtszaak niet voor geldelijk gewin, maar de nakomelingen van Jackson willen een "verontschuldiging" van Robson en Seifchuk. Het toegekende geld wordt naar een goed doel gestuurd.

De kinderen van Michael Jackson zijn woedend door hun vermelding in een documentaire en geloven dat hun persoonlijke leven is ondermijnd.

"Kinderen willen alleen het muzikale erfgoed van hun vader Michael Jackson behouden. Ze vinden dat de 'documentaire' eenzijdig was en de twee mannen legden talloze verklaringen af ​​die niet kloppen. Wat de beschuldigingen betreft, zij geloven dat het geld dat door twee mannen en mogelijk anderen is ingezameld, volgens hun eigen onderzoek en andere nieuwsbronnen niet naar een goed doel is gegaan of om iets positiefs te promoten. '

Jacksons vervolgde HBO voor contractbreuk en eiste een schadevergoeding van ten minste $ 100 miljoen.

Share It FIRST: