migos

Migos beroofden een bank

08.19.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Migos beroofden een bank
© Instagram / Migos
Migos hiphopartiesten nu al 10 jaar. Ze schrijven interessante liedjes. En ze schieten niet minder interessante en opwindende clips. Migos liet onlangs een nieuw beeldmateriaal zien.

Migos voerde een doordachte bankoverval uit in een nieuwe video voor Frosted Flakes.

Sterren Quavo en Takeoff zijn het brein van deze operatie. En de rapper Offset is de uitvoerder van zijn plan. De video begint met het beramen van een overval met verschillende andere samenzweerders. Verder bungelt de rapper aan het plafond van de beveiligingskamer. Hij probeert toegang te krijgen tot de bank. Toen twee bewakers binnenvielen en hem op zijn plaats grepen. Een ander slaagde erin een partner te redden. Het verwijderen van de gewapende bewakers aan de andere kant van de muur.

Van daaruit vernietigen rappers de rest van het beveiligingspersoneel. Wanneer ze naar de winkel gaan en hun zakken vullen met diamanten, contant geld en goud. Maar wanneer ze terugkeren naar hun busje ontdekken ze dat hun computerjongen was verbonden. En de vrouw die hen hielp bij het plannen van de overval aan het begin van de video berooft hen nu aan het einde.

Share It FIRST:

  Migos

TOP