Mila Kunis en haar geliefde man voor altijd

08.22.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Mila Kunis en haar geliefde man voor altijd
© Instagram / Mila Kunis
Mila Kunis en Ashton Kutcher hebben het liefste liefdesverhaal. Lang voordat het Hollywood-paar trouwde en twee kinderen kreeg. Mila Kunis en Kutcher ontmoetten elkaar op de set van de populaire 70-serie series. De kus met Kutcher was de eerste kus van de actrice. Het was 1998. Ze was 14 jaar oud. En hij is 19 jaar oud.

Het zal echter lang duren voordat hun relatie echt tot bloei komt. In 2002 begon Mila Kunis te daten met acteur Macaulay Culkin. Hun relatie duurde ongeveer acht jaar.

Ondertussen trouwde Kutcher met actrice Demi Moore in 2005. Bijna 16 jaar ouder dan hij. Een oudere vrouw in een relatie met een jonge man. Zes jaar later kondigde het paar een scheiding aan. Moore zei in een verklaring: met veel droefheid en een zwaar hart besloot ze haar zesjarige huwelijk met Ashton te beëindigen.

In 2012 waren Mila Kunis en Kutcher alleen. Deze twee hielden hun relatiestatus privé. Tot ze werden gezien voor kussen. In 2014 hebben ze een dochter gekregen. En op 4 juli 2015 legden ze de knoop. Een jaar later werd het beroemde paar de ouders van hun tweede kind.

Share It FIRST:

TOP