Nicki Minaj is radicaal aan het veranderen

05.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Nicki Minaj is radicaal aan het veranderen
© Instagram / Nicki Minaj
Nicki Minaj is een zeldzame actrice met historische en recordmomenten. Ze werd de eerste vrouw met 100 optredens op de Billboard Hot 100, ontving een groot aantal internationale onderscheidingen in bijna elke categorie.

Volgens recente rapporten besloot Nicky na tien jaar werk afstand te doen van haar managementteam, Ji Robertson en Cortez Bryant.

Niki's beslissing spreekt eerder over een nieuw tijdperk en een nieuw geluid in haar carrière. Volgens geruchten kan Nicky de rol aannemen van Irving Asoff, voorzitter en CEO van MSG Entertainment, die ze eerder Cocksucker of the Day op Queen Radio heeft toegekend, bewerend dat hij probeerde een 'lasterlijke campagne' te voeren tijdens haar zomertoer van 2018 jaar.

Voor zo'n superster als Nicky Minaj betekent een dergelijke radicale verandering in leiderschap aan de top van haar carrière dat Minaj mogelijk op zoek is naar significante veranderingen in het bedrijfsleven en misschien zelfs in het imago.

De mogelijkheden lijken eindeloos. Tot op heden blijft veel een raadspel, maar één ding is zeker: het is altijd prettig om te observeren hoe een kunstenaar in verschillende stadia van zijn carrière groeit en zich ontwikkelt.

Share It FIRST: