pink

Pink raakte bijna in een ramp

08.14.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Pink raakte bijna in een ramp
© Instagram / Pink
Pink is een geweldige popster die vaak op een privéjet reist. Haar vliegtuig vloog in brand na een rampzalige landing in Denemarken op maandagavond. Pink is eigenlijk Alecia Beth Moore, een wereldberoemde Amerikaanse zangeres. De zanger is ook een songwriter. Pink fungeert ook als danser en actrice en kan een muziekproducent zijn. Ze werd beroemd in begin januari 2000. Ze maakt poprockmuziek. Ze staat bekend om haar directheid en compromisloze expressie.

Volgens berichten in de lokale media vloog een vliegtuig met Pink's bemanning en manager aan boord in brand na een landing op een Deens vliegveld. Privéjet die van Oslo Noorwegen vliegt. Ze gingen naar het volgende concert van de Beautiful Trauma-tour. De tour vond plaats in de Deense stad Horsens. Er zaten 10 mensen in het vliegtuig. Vier mensen zijn Amerikaanse burgers. Twee Australische burgers en een Britse burger.

De vertegenwoordiger van Pink in Noorwegen, Kristin Svendsen, gaf een interview aan Jyllands-Posten. Pink zelf was niet aan boord van de auto, en de manager en verschillende andere deelnemers aan haar reis reisden per vliegtuig. De auto vloog enkele minuten voor de landing in brand.

Share It FIRST:

  Pink

TOP