Post Malone verovert Europa met zijn concerten

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Post Malone verovert Europa met zijn concerten
© Instagram / Post Malone
Post Malone is nu een behoorlijk beroemde ster. Dit weekend begint het Krakow Live Festival 2019. We kennen het exacte uurrooster van concerten. Kijk wat Post Malone gaat doen.

Voor ons ligt het Krakau Live Festival 2019, dat dit weekend wordt gehouden. Dit evenement vindt plaats op 16-17 augustus in het Polish Museum of Aviation. Je kunt nog steeds kaartjes kopen voor dit unieke evenement. Het is het zeker waard. Dit jaar vertegenwoordigen ongeveer een dozijn internationale en binnenlandse artiesten verschillende muzikale genres. 2019 KLF Headliners - Post Malone.

Post Malone is een zanger die over een jaar met nieuw materiaal naar Polen terugkeert. Post Malone speelde een paar jaar geleden het laatste concert voor een Pools publiek. Maar op twee fasen van het festival in Krakau zullen vertegenwoordigers van Poolse en buitenlandse hiphop en elektronica optreden. Er is zelfs ziel en r & b. Een paar dagen geleden kondigden de organisatoren het uurrooster van concerten aan op het Cracow Live Festival 2019.

Share It FIRST:

TOP