queen

Queen Brian May en Roger Taylor zeggen dat Freddie nooit een filmster zou kunnen zijn

06.1.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Queen  Brian May en Roger Taylor zeggen dat Freddie nooit een filmster zou kunnen zijn
© Instagram / Queen
Queen Legends Brian May en Roger Taylor vertelden hoe ze in de opnamestudio met Freddie Mercury werkten en waarom hij nooit een filmster kon worden.

May en Taylor vertellen over de nalatenschap van de band, geven ongelooflijke informatie over het opnemen van een aantal van hun beste en minder bekende nummers en hoe het echt was om met Freddie te werken.

Met het overweldigende succes van de Bohemian Rhapsody aan de kassa en een herinnering aan hoe Freddie een uitstekende performer was op het podium en voor de camera, is het verleidelijk om zich af te vragen wat hij in een film zou zijn.

Maar Brian May en Roger Taylor hebben ondubbelzinnig gezegd dat dit niet zou zijn gebeurd.

Er was een kritiek moment toen ik in de controlekamer was, Freddie was in de studio en ik bleef hem verschillende dingen proberen proberen, en hij zei: Oh verdomme, schat! Nee, ik, zegt mei. Toen kwam hij naar de controlekamer, luisterde naar zijn stem en zei: dit is onzin en deed het opnieuw. Hij deed hetzelfde met mij toen ik probeerde een solo op te nemen.

Freddie heeft nooit troost gevonden en vertrouwen in een andere creatieve relatie. Niemand anders zal hem nee zeggen en hij zal nooit iemand anders toestaan ​​om zijn creatieve proces in twijfel te trekken of zijn beslissing om te stoppen.

Daarom kwam Queen altijd weer bij elkaar.

Taylor zegt dat hij daarom nooit een filmster zou kunnen zijn: ik denk niet dat Freddie geduld zou hebben. Freddie was nooit degene die hetzelfde tweemaal deed.

Share It FIRST:

  Queen

TOP