queen

Queen Adam Lambert deelde zijn zorgen over het zingen van liedjes van Freddie Mercury

06.5.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Queen Adam Lambert deelde zijn zorgen over het zingen van liedjes van Freddie Mercury
© Instagram / Queen
In de afgelopen jaren speelde Adam Lambert met Brian May en Roger Taylor. Op de schouders van Adam lag een grote verantwoordelijkheid bij de uitvoering van de hits van wijlen Freddie Mercury.

Natuurlijk was Adam Lambert erg nerveus en bezorgd over het feit dat hij de krachten had gebundeld met Queen om enkele van de meest legendarische hits uit te voeren.

Maar waarschijnlijk had iedereen in zijn plaats dezelfde gevoelens ervaren tijdens de uitvoering van de meesterwerken van Freddie Mercury.

Freddie is onmisbaar. Er is geen manier om het met hem te vergelijken, zei Adam Lambert in een interview.

Toen we voor het eerst samen waren om de hele show te organiseren, ben ik blij om te zeggen dat alles goed is verlopen. Het was een succes en we hebben ermee om - maar ik was erg nerveus. Niet alleen moest ik ervoor zorgen dat mijn stem standhield, en ik weet alle woorden ... Maar het was ook de perceptie van de fans; Ik heb zeker wat problemen gehad, "zegt Adam Lambert.

Dit is niet mijn muziek die ik schreef: ik ben dit, als gast van een van de grootste rockbands aller tijden, die liedjes zong die een van de grootste rockzangers aller tijden tot leven bracht, "vervolgde Lambert. Ik hoopte altijd dat het publiek zou begrijpen dat ik gewoon dol was op het zingen van de geweldige muziek die iedereen kent. En ook zodat Brian May en Roger Taylor op het podium blijven spelen. Kijken naar hun bewondering voor hun fans inspireert echt. Daar zijn ze voor gemaakt; dit is hun nalatenschap. En ik ben gewoon blij om er deel van uit te maken.

Queen-tours worden deze zomer en begin 2020 verwacht.

Share It FIRST:

  Queen

TOP