Rami Malek in het laatste seizoen van Mr Robot

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Rami Malek in het laatste seizoen van Mr Robot
© Instagram / Rami Malek
De nieuwe teaser van de serie Mr. Robot debuteerde op het net. Rami Malek in de rol van Elliot zal de gevolgen van zijn acties onder ogen zien.

Binnenkort leren kijkers het lot van Elliot. Een vervreemde hacker die geen contact kan maken met andere mensen. De serie, die in 2015 de harten van kijkers over de hele wereld veroverde, was verheugd met niet-voor de hand liggende beelden van gebeurtenissen tussen de realiteit en de verbeeldingsproducten van de hoofdrolspeler. Deze held werd ongeëvenaard gespeeld door Rami Malek. De teaser van het laatste seizoen van de serie Mr. Robot vertelt je waarop de plot van de nieuwe afleveringen zal worden gericht.

De laatste afleveringen van de serie vonden eind 2017 plaats. Fans wachten al bijna twee jaar op de voortzetting van het verhaal.

Sinds de première van het derde seizoen, Mr. Robot, is de status van de acteur een beetje veranderd. Rami Malek speelde Freddie Mercury in de biografie van Queen. Hij ontving een Oscar voor deze rol en werd een Hollywood-ster. Kijkers zien hem als een slechterik in de komende James Bond-film.

Share It FIRST:

TOP