Roberto Carlos heeft geschiedenis geschreven

08.12.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Roberto Carlos heeft geschiedenis geschreven
© Instagram / Roberto Carlos
Roberto Carlos is een beroemde voetballer over de hele wereld. Roberto Carlos scoorde 22 jaar geleden een uitstekend doelpunt in Frankrijk. Sommigen herinneren zich de Braziliaanse legendarische hit niet. Nu probeerde Roberto Carlos het briljante schot enigszins te veranderen. Roberto Carlos herschiep de vrije ruimte van de ruimte.

Het fantastische doelpunt van Roberto Carlos werd gescoord tijdens het vriendschappelijke toernooi van 1997. Fabien Barthez stond toen aan de poorten van het Franse team. Door een muur van vier te plaatsen die de proximale pilaar strak bedekt. Roberto Carlos deed een duizelingwekkende poging om de Franse muur te omzeilen. Het is uiterst effectief gebleken.

Roberto Carlos zegt dat hij nog steeds niet weet hoe het te doen. Het leek erop dat de bal ver in de tribune zou vliegen. Maar hij draaide zich scherp naar links en viel van het rek in het net. Er zijn nu veel goede spelers in het veld, zegt Roberto Carlos. Misschien zal iemand anders in de toekomst een vergelijkbaar doel scoren. In tegenstelling tot de aankondigingen probeerde Roberto Carlos een briljant kader te maken. Hij plaatste de volgende video op zijn pagina op het sociale netwerk van internet.

Share It FIRST:

TOP