Roberto Carlos herhaalt zijn succes

08.18.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Roberto Carlos herhaalt zijn succes
© Instagram / Roberto Carlos
Roberto Carlos is een van de beste linksen in de geschiedenis. Roberto Carlos besloot zijn legendarische schot na een vriendschappelijke wedstrijd met Frankrijk in 1997 opnieuw te maken. Het effect was ook iets anders, hoewel de vliegroute leek op het origineel.

De meest beroemde vrije trap in de geschiedenis van het voetbal. Ronaldo won het permanente deel van het spel op de 35e meter. Roberto Carlos nadert de bal. De voetbal vloog met een snelheid van 180 km / u, liep langs de muur met een verbazingwekkend traject en viel na een rebound van de paal in de poorten van Fabien Barthez.

22 jaar later probeerde de 46-jarige Roberto Carlos vandaag zijn stempel thuis te kopiëren. Er was te weinig afstand van de poort, dit keer beschermd door Victoria Baye. De bal draaide de croissant opnieuw, maar liep een beetje voorbij de bar. Roberto Carlos wordt beschouwd als een van de beste linksbacks in de geschiedenis. In het Braziliaanse nationale team speelde hij 125 wedstrijden en ging hij naar de Wereldbeker in 2002.

Share It FIRST:

TOP