Sam Elliott en Jennifer Gray herinneren Patrick Swayze

08.19.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Sam Elliott en Jennifer Gray herinneren Patrick Swayze
© Instagram / Sam Elliott
Een trailer voor de documentaire "I'm Patrick Swayze" verscheen op het net. De acteur stierf 10 jaar geleden. Hij wordt genoemd door artiesten als Demi Moore en Sam Elliott, Rob Lowe en Jennifer Gray, Kelly Lynch. Evenals zijn vrouw Lisa Niemi en broer Don Swayze. De film gaat op 2 augustus in première tijdens het San Antonio Film Festival.

De Amerikaanse acteur begon zijn carrière in de vroege jaren tachtig. Acteren in jeugdfilms. Zoals de Outcasts van 1983 en de Red Dawn van 1984. Een doorbraak voor de ster was een optreden in de tv-serie Noord-Zuid. Waarin Swayze een belangrijke rol speelde. Als zoon van een choreograaf hield de acteur zich ook bezig met dansen.

De Amerikaan had de gelegenheid om de verworven vaardigheden in een balletschool te presenteren. Op de foto Dirty Dancing. Het schilderij en de productie van Believe in the Spirit uit 1987 maakte van Swayze een ster. Naast het werken in de bioscoop, speelde de acteur ook op het podium van het theater. In de afgelopen jaren stelde Swayze zich voor aan het New Yorkse publiek in een productie in Chicago Broadway. En speelde ook in Londen in het stuk Guys and Puppets.

De acteur stierf op 14 september 2009 in Los Angeles aan pancreaskanker. Hij was 57 jaar oud.

Share It FIRST:

TOP