Sarah Paulson leidt de cast

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Sarah Paulson leidt de cast
© Instagram / Sarah Paulson
Het laatste seizoen in de Ryan Murphy-serie van Amerikaanse misdaadverhalen is aangekondigd. De film Impeachment is een Amerikaans misdaadverhaal op weg naar valutatransacties in de herfst van 2020. Net op tijd voor de presidentsverkiezingen.

Na het succes van Amerikaanse misdaadverhalen. People vs. O.J. Simpson en de moord op Gianni Versace. Een derde seizoen is gegeven. Eerder werd aangekondigd dat het derde nummer Katrina zou zijn.

Het verhaal met Katrina is echter nooit begonnen. Het werd aangekondigd op hetzelfde moment als de Murder of Gianni Versace en zou oorspronkelijk worden uitgebracht vóór de geschiedenis van het mode-icoon. Nu is al bevestigd dat de film van Katrina niet zal worden vrijgegeven. De serie Impeachment neemt zijn plaats in het derde seizoen in.

FX CEO John Landgraf kondigde vorige week een nieuwe serie aan tijdens de persrit van de TV Critics Association.

Het verhaal zal zich concentreren op Monica Lewinsky en het seksschandaal op kantoor van president Clinton. De beschuldiging zal gebaseerd zijn op een boek van Jeffrey Tobin, een enorme samenzwering: het echte verhaal van een seksueel schandaal dat de president bijna trof. Monica Lewinsky is van plan een uitvoerend producent te worden.

Sarah Paulson ontving lof als Marcia Clarke in People vs. O.J. Simpson. Hij gaat Linda Tripp spelen en Beanie Feldstein zal de rol van Lewinsky spelen. Annalie Ashford aan boord om Paulo Jones te spelen. De personages van Bill en Hillary moeten nog oprapen. Maar Murphy vindt de perfecte cast voor de hoofdrollen.

Share It FIRST:

TOP