Sarah Paulson brengt hulde aan Alfred Hitchcock

08.19.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Sarah Paulson brengt hulde aan Alfred Hitchcock
© Instagram / Sarah Paulson
Het netwerk heeft de aankondiging aangekondigd van een nieuw seizoen met een Amerikaans horrorverhaal. De makers besloten hulde te brengen aan Alfred Hitchcock en zijn film Psycho.

Fans van horrorfilms wachten vol spanning op het laatste seizoen van een verzameling Amerikaanse horrorverhalen. De nieuwste release van de serie is ondertiteld 1984 en is een eerbetoon aan het slasher-subgenre. De makers vergaten de voorouder van psychopaten niet. Mensen doden met een lang scherp mes. Psychose geregisseerd door Alfred Hitchcock.

In het negende seizoen van de serie zien kijkers nog een eng verhaal. Nieuwe teaser American Horror Story: 1984 bevat een vrij expliciete verwijzing naar de beroemde film van Alfred Hitchcock.

Met Sarah Paulson en Emma Roberts in de hoofdrol. Gus Kenworthy en Angelica Ross. Cody Fern en Billy Lourdes. Sarah Paulson neemt momenteel deel aan de serie American Crime Story. In deze serie neemt Sarah Paulson niet alleen deel als actrice. Ze is ook de uitvoerend producent van de serie.

American Horror Story: 1984 wordt uitgezonden op 18 september 2019.

Share It FIRST:

TOP