De nederige roman Scarlett Johansson en Colin Jost

05.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

De nederige roman Scarlett Johansson en Colin Jost
© Instagram / Scarlett Johansson
Scarlett Johansson en Colin Jost zijn een beroemd paar dat niemand heeft gezien.

Volgens een insider hebben Scarlett Johansson en Colin Yost elkaar voor het eerst ontmoet op de set Saturday Night Live in januari 2006. Beide namen in die tijd de grootste inspanning in hun carrière.

Ondanks het feit dat ze elkaar voor het eerst op de set ontmoetten, kwamen de twee eigenlijk nog geen 11 jaar samen, maar het leek het waard te zijn. Toen hij opmerkte dat hij "veel geluk had", ging Jost verder: "Ze is best cool ... Het is moeilijk om veel klachten te hebben, ze is erg cool." Van haar kant vertelde Johansson de tv-presentator Ellen DeGeneres later gekscherend dat "het moeilijk is om" haar favoriete "Weekend-update" -ster te kiezen tussen haar eigen schoonheid en komiek Michael Che. "Nee, het is niet zo moeilijk om te kiezen," vervolgde ze. "Ik denk dat ik een fan ben van Colin, zou ik zeggen."

Gedurende 11 jaar moesten Johansson en Yost eindelijk bij elkaar komen, ze waren allebei betrokken bij hun spraakmakende relaties. Nadat ze in 2010 van een andere acteur Ryan Reynolds scheidde, trouwde ze met de Franse journaliste Romain Doriac. Het voormalige echtpaar, die de dochter van Rose Dorothy deelt, heeft haar huwelijk in 2017 beëindigd. Ondertussen had de ster SNL al drie jaar Rashid Jones ontmoet.

Johansson en Yost waren op hetzelfde moment alleen, wat misschien de eerste keer in meer dan een decennium was. Volgens de bron, "Kate was degene die Cupido speelde en maakte Scarlett en Colin op hun eerste date. [Ze] waren beiden er klaar voor en creëerden een ongelooflijk paar. " In mei 2017 meldde een insider dat Johansson en Yost "naar de bar gingen voor een feestje in de SNL-seizoensfinale." Die nacht was de liefde blijkbaar in de lucht.

Share It FIRST: