Scarlett Johansson geeft haar muzikale talent op

05.16.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Scarlett Johansson geeft haar muzikale talent op
© Instagram / Scarlett Johansson
Scarlett Johansson begon haar acteercarrière op jonge leeftijd. Scarlett Johansson werd al snel een beroemde actrice. Ze ontving twee nominaties in de BAFTA 2004-categorie van toonaangevende actrices. Haar permanente rol als Black Widow in het cinematografische universum van Marvel blijft haar sterstatus alleen maar versterken.

Scarlett Johansson heeft niet alleen acteertalent. Ze zou ook een zangeres kunnen zijn, maar haar muzikale carrière was niet zo succesvol.

Scarlett Johansson heeft haar debuutalbum uitgebracht Overal leg ik mijn hoofd in 2008, waaronder de single "Falling Down". Het project bevat tien coverversies van Tom Waits-nummers en een origineel nummer genaamd "Song for Jo", dat Scarlett Johansson schreef in samenwerking met David Cityk. Haar eerdere muzikale hobby's omvatten het zingen van "Summertime" voor Unexpected Dreams, een liefdadigheidsalbum uit 2006 met filmsterren.

Ondanks haar succes als actrice ontving het debuutalbum van Scarlett Johansson verschillende recensies.

Meer dan tien jaar na de release van dit album heeft Scarlett Johansson echter haar tweede album Break Up opgenomen.

Net als haar debuutalbum, Break Up ontving ook gemengde beoordelingen.

Ongeacht hoe mensen zich verhouden tot Scarlett Johansson, het kan niet worden ontkend dat ze veel talenten heeft - zingen kan eenvoudig niet een van hen zijn, schreef een criticus.

Nadat Scarlett Johansson in staat was om te reageren op haar eerste twee albums, begon ze haar acteercarrière als lid van het Marvel Cinematic Universe.

Het is niet bekend of Scarlett Johansson specifiek besloot zijn muzikale carrière te staken na de niet al te succesvolle eerste twee albums of niet.

Ik heb altijd van zingen gehouden. Toen ik een klein meisje was, wilde ik in musicals zijn en dat soort dingen. Dus het leek een heel spannend avontuur, zegt Scarlett Johansson.

Share It FIRST: