Scarlett Johansson zal binnenkort opnieuw trouwen

04.7.2019     /     Nieuws auteur: Amelia

Scarlett Johansson zal binnenkort opnieuw trouwen
© Instagram / Scarlett Johansson
Scarlett Johansson heeft zich gevestigd in de filmindustrie. Ze ontving vele onderscheidingen voor uitstekende acteervaardigheden. Hoewel veel mensen erg geïnteresseerd zijn in haar acteervaardigheden, heeft ze de laatste tijd de meeste aandacht besteed aan haar persoonlijke leven.

Star Colin Yost vertelde iedereen tijdens de Emmy Award Ceremony dat hij met Scarlett Johansson aan het daten was, mensen begonnen zich af te vragen of ze beiden een nauwere relatie zouden aangaan. Omdat ze al twee keer getrouwd was - haar eerste huwelijk was met een andere superheld van Marvel, Ryan Reynolds, en haar tweede huwelijk met de Franse journaliste Roman Dauriac - veel fans zijn benieuwd of de actrice de derde keer wordt beloond.

Dus kunnen er trouwklokken zijn in de toekomst van Scarlett Johansson en Colin Jost? Dit is wat we weten over de plannen van het echtpaar.

Colin en Scarlett zijn al bijna 2 jaar aan het daten.

Hoewel er geruchten waren dat deze twee het hadden over het huwelijk, lijken ze op dit moment best tevreden te zijn met hun huidige relatie status. Het is onmogelijk om precies te weten wat in de toekomst op deze twee wacht.

Maar te oordelen naar hoeveel Scarlett en Colin duidelijk van elkaar houden, is het niet verrassend dat in de nabije toekomst een engagement wordt aangekondigd.

Share It FIRST: