Selena Gomez stopte met alcohol drinken

08.30.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Selena Gomez stopte met alcohol drinken
© Instagram / Selena Gomez
Selena Gomez luisterde niet naar haar vriend, die haar haar nier gaf. Media melden dat de ster volledig gestopt is met het drinken van alcohol. Begin augustus berichtten Amerikaanse media dat Selena Gomez ruzie had met haar vriendin France Raisa. Zij was het die haar in 2017 haar nier gaf. Een transplantatieoperatie was noodzakelijk vanwege ernstige complicaties die Selena Gomez had als gevolg van de ontwikkeling van lupus.

De grote vriendschap van de meisjes werd zwaar op de proef gesteld nadat Frankrijk Raisa het gedrag van Selena Gomez bekritiseerde. Vriendin Selena Gomez had boos op haar moeten zijn omdat ze niet voor haar gezondheid zorgde. Selena Gomez drinkt alcohol tegen advies van artsen. Het schandaal brak uit nadat de foto's Selena Gomez verschenen met een glas in zijn hand. Foto's werden genomen tijdens het vrijgezellenfeest en huwelijk van haar neef.

Frankrijk Raisa moest Selena Gomez de schuld geven dat ze niet voor zichzelf zorgde. Media meldden dat na kritiek van haar vriend, Selena Gomez niet meer met haar praatte.

Share It FIRST:

TOP