Selena Gomez kan niet tegen depressie

09.3.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Selena Gomez kan niet tegen depressie
© Instagram / Selena Gomez
Selena Gomez maakte een aantal moeilijke maanden door. Een jaar geleden maakte de zanger het uit met Justin Bieber. Jarenlang had ze een stormachtige relatie met hem. Kort nadat ze uit elkaar gingen, trouwde Justin Bieber met een andere vrouw. Selena Gomez nam het heel slecht op. Met een zenuwinzinking werd ze naar een psychiatrisch ziekenhuis gebracht. Daar bracht ze de komende maanden door.

Selena Gomez leek in vorm te zijn na het verlaten van het ziekenhuis. De zanger begon te sporten, rondhangen met vrienden. Ze ging naar feesten en galaconcerten. Enige tijd geleden konden velen haar zelfs bewonderen op het filmfestival van Cannes. Helaas hebben de paparazzi de kunstenaar onlangs in Los Angeles betrapt. Er zijn geen tekenen van haar goede vorm op haar.

Selena Gomez was in een trainingspak, met warrig haar en geen make-up. Niet haar uiterlijk was echter het belangrijkste. Iedereen heeft immers recht op een gratis outfit zonder make-up. Er zijn veel tekenen dat ze erg lijdt. Selena Gomez zag er heel triest en verbluffend uit. Ze sprak met iemand aan de telefoon en hield nauwelijks tranen tegen. Het lijkt erop dat ze het verlies van Justin nog steeds niet kan accepteren.

Share It FIRST:

TOP