Selena Gomez woonde de hele zomer met een vriend en haar vriendje

09.5.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Selena Gomez woonde de hele zomer met een vriend en haar vriendje
© Instagram / Selena Gomez
Selena Gomez plaatste nieuwe foto's op sociale netwerken. Daarop poseert ze met Anna Collins. Ze is momenteel haar beste vriendin. Het blijkt dat Selena Gomez de hele zomer met haar heeft doorgebracht.

Selena Gomez aarzelde de laatste tijd om haar persoonlijke zaken met fans te delen. Daarom zullen fans veel later over dit soort gebeurtenissen in haar leven te weten komen. Dit is geen toeval. Het waren de psychotherapeuten die de kunstenaar aanbeveelden om te voorkomen dat ze haar leven openbaar maakte. Omdat haat op internet haar kan leiden tot een nieuwe zenuwinzinking.
Selena Gomez staat zichzelf van tijd tot tijd toe persoonlijke berichten op sociale netwerken te publiceren. Meer recent plaatste de zangeres haar foto's met haar goede vriendin Anna Collins.

Selena Gomez vertelde dat zij de hele tijd met haar, haar hond en vriendje was geweest. Selena Gomez gaf toe dat ze het grootste deel van de zomer bij haar beste vriendin Anna Collins woonde. Met hen was Anna Fox's vriendje Atticus Martindale. Ook hun gewone hond.
Selena Gomez heeft het onlangs uitgemaakt met Anna Collins. Ze plaatste een tex op sociale media. Daarin bekende ze haar vriendin hoeveel ze haar mist.

Share It FIRST:

TOP