Shawn Mendes ontving een geschenk van zijn fans

08.12.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Shawn Mendes ontving een geschenk van zijn fans
© Instagram / Shawn Mendes
Shawn Mendes heeft een groot leger fans. Shawn Mendes-fans zullen deze week een speciaal evenement vieren. Op 8 augustus werd de zanger 21 jaar oud. Trouwe fans van de zanger bereiden zich al weken voor op deze belangrijke dag om hun idool te verrassen. Shawn Mendes zal zeer worden geraakt door het geschenk van de fans.

Shawn Mendes verborg nooit dat hij altijd contact had met fans. De zanger beschouwt dit als een van de belangrijkste elementen van zijn carrière. De zanger vindt bij bijna elk concert tijd om zijn fans te ontmoeten. Shawn Mendes wil ook online contact met hen opnemen. Shawn Mendes schreef naar een fan en vroeg hem om hem een ​​van haar tekeningen te sturen. Shawn Mendes een tekening op zijn arm getatoeëerd.

Geen wonder dat fans Shawn Mendes waarderen. Fans hebben zich binnen enkele weken voorbereid op zijn aanstaande verjaardag. Op 8 augustus werd de Canadese ster 21 jaar oud. Bij deze gelegenheid bereiden fans van Shawn Mendes twee verrassingen voor hem voor. Ten eerste hebben ze lange tijd geld ingezameld voor de Children in Need Foundation, die migrantenkinderen helpt. Shawn Mendes is persoonlijk betrokken bij dit fonds. Ten tweede maken fans speciale kaarten voor de muzikant met zijn eigen slogan Happy Birthday.

Share It FIRST:

TOP