Tom Cruise houdt er niet van om over kinderen te praten

05.14.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Tom Cruise houdt er niet van om over kinderen te praten
© Instagram / Tom Cruise
De ster van het filmscherm Tom Cruise is een van de meest herkenbare acteurs ter wereld. Maar de details en de details van zijn familie en wat ze doen, blijven grotendeels persoonlijk.

Op de leeftijd van 56, Tom Cruise is de vader van drie kinderen: Isabella Jane, die werd geboren in 1992 en werd geadopteerd door Tom Cruise en zijn toenmalige vrouw Nicole Kidman tijdens hun huwelijk. Connor Anthony, die werd geboren in 1995 en werd geadopteerd door Tom Cruise en Nicole twee jaar na Isabella. En Suri Cruise, geboren in 2006 bij Tom Cruise en ex-vrouw Katie Holmes.

Hoewel Tom Cruise een van de grootste filmsterren ter wereld is, geeft hij er de voorkeur aan om het grootste deel van zijn gezinsleven geheim te houden. Slechts een paar feiten zijn bekend over zijn drie kinderen. Waaronder feiten over hoe ze zijn opgegroeid, en hun huidige relatie met hem, evenals met zijn voormalige studenten Nicole Kidman en Katie Holmes.

Isabella is gelukkig getrouwd en woont in Londen. Connor woont in Clearwater, Florida, in de buurt van zijn beroemde vader, die een penthouse in het gebied heeft. En Suri, die net haar jeugdige leven begint, woont bij haar moeder Katie in New York.

Share It FIRST: