Is er een plaatsvervanger voor Tom Cruise en Brad Pitt voor de sensationele film

03.13.2019     /     Nieuws auteur: Dima

Is er een plaatsvervanger voor Tom Cruise en Brad Pitt voor de sensationele film
© Instagram / Tom Cruise
Nu krijgen de Anne Rice-boeken een nieuw leven ingeblazen in de vorm van een tv-serie - dus de strijd is aan de gang voor wie ze zou kunnen vervangen. Hoewel ze een geweldige klus hebben in hun vervanging van de twee aanjagers, is opkomend talent rijk aan mogelijkheden. Laten we eens kijken naar wie we denken dat onze nieuwe leidende mannen kunnen zijn ...

Ben Barnes. Ouder dan de andere potentiële keuzes, heeft de 38-jarige Ben zich meester gemaakt van dat mystieke vermogen om er eind jaren '30 en '20 uit te komen op hetzelfde moment. Wat zou handig zijn als hij een vampier niet zou spelen? De acteur heeft de held gespeeld in Prince Caspian, de gedraaide Dorian Gray in een periode-aanpassing, en het meest recent verscheen hij in Punisher. Met die reeks ingepakt zou dit zijn volgende grote serie gemakkelijk kunnen zijn.

Robert Sheehan. Met een voorliefde voor problemen en een kwetsbare kant die de koudste harten in al zijn werk doet smelten, is Robert Sheehan een meester in het krijgen van je om mee te spelen met dingen waarvan je weet dat ze slecht zijn. Onlangs fotografeerde hij in het publieke oog dankzij The Umbrella Academy, hij heeft bewezen dat hij iemand is om serieus op te letten. In staat te glippen tussen het macabere, het trieste en het grappige is Sheehan's forte - dus zeker is de Vampire Chronicles-serie gewoon dood aan het hebben om hem aan boord te hebben?

Timothee Chalamet. Timothee Chalamet is vooral bekend om zijn werk in de film - en is een van de meest gezochte jonge acteurs in welke Oscar-baity-film dan ook. Na het spelen van een verliefde tiener in Call Me By Your Name, een leuke bandboy in LadyBird en een worstelende drugsverslaafde in Beautiful Boy, heeft hij onlangs geen fantasierollen veroverd. Met zoveel A-List beroemdheden die de sprong maken van films naar televisie, staat Chalamet ook op het punt om te springen?

Share It FIRST:

TOP