Tom Cruise wil niet langer verliefd worden

04.14.2019     /     Nieuws auteur: Amelia

Tom Cruise wil niet langer verliefd worden
© Instagram / Tom Cruise
Katie Holmes heeft een veronderstelde relatie met Jamie Foxx. Deze twee zijn verschillende keren samen gefotografeerd, maar we zien Tom Cruise niet met zijn vriendin.

Sinds Tom Cruise's scheiding van Katie Holmes, heeft de beroemdste Hollywood-ster zich uitsluitend op haar werk geconcentreerd. Tom Cruise heeft ons een aantal serieuze militanten gegeven, en in de komende jaren zal hij dezelfde trend volgen. Echter, fans zijn nieuwsgierig naar wie hij momenteel aan het daten is, en als hij niemand ontmoet, wat is de reden?

Er was een tijd dat Tom Cruise werd beschouwd als de populairste acteur in Hollywood. In de loop van de jaren werd hij geassocieerd met verschillende actrices zoals Nicole Kidman en Katie Holmes. Na zijn scheiding uit Holmes maakt Tom Cruise slechts toevallige kennissen, en hij is niet serieus met iemand verbonden.

Na een scheiding van Katie Holmes is Tom Cruise naar verluidt terughoudend om weer verliefd te worden. Een filmster voelt zelfs dat alles goed met hem zal zijn als hij alleen blijft voor het leven.

Fans van Tom Cruise weten dat Sky Star drie mislukte huwelijken heeft en dat hij waarschijnlijk nooit meer zal trouwen.

Share It FIRST: