Tom Hardy neemt deel aan het vervolg op de film Poison

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Tom Hardy neemt deel aan het vervolg op de film Poison
© Instagram / Tom Hardy
Tom Hardy is een beroemde acteur. De acteur speelde in meer dan één film- en filmaflevering. Tom Hardy neemt deel aan het script van de film Poison 2. Zoals eerder gemeld uit een officiële bron, is Tom Hardy actief betrokken bij het filmen van de volgende film uit de serie Poison.

De regisseur van de film, Andy Serkis, gaf behoorlijk verbazingwekkende informatie. Tom Hardy helpt zijn ideeën aan schrijver Kelly Marcel. Andy Serkis verwierf bekendheid in zijn rollen. Roem kwam in rollen waarin hij niet zichtbaar was. Hij speelde Gollum in The Lord of the Rings of Caesar in de serie Planet of the Apes. In 2018 regisseerde hij de film Mowgli: The Legend of the Jungle.

Als je het verhaal van Venom vertelt, zullen we het hebben over de dagelijkse journalist Peter Brock. Een journalist verkrijgt bovenmenselijke vaardigheden door een micro-organisme van een buitenaardse planeet te infecteren. Een krachtige antiheld neemt in de loop van de tijd de rol van beschermer van de onderdrukten over. Tom Hardy speelde in de film van 2018. Ruben Fleisher maakte de film Poison. Het script is geschreven door Scott Rosenberg, die de film Jumanji heeft gemaakt.

Share It FIRST:

TOP